Onze fabriek.

Wil je snel en met de grootste zorg je producten ontvangen? Dat kan bij Fansupply, aangezien we beschikken over een eigen productiehal. Daarin hebben we een industriële zeefdruk, UV printer, DTG printer, borduurmachine en transferdruk. Als je helemaal wilde ideeën hebt voor custom designs, dan kan dat in onze fabriek in Pakistan. Vertel ons wat je nodig hebt en we helpen je gedurende het hele proces.

Product image

100% Organisch - Premium Kwaliteit - Stanley/Stella

Fansupply en haar werknemers zijn erg bewust van de sociale en ecologische verantwoordelijkheden naar onze klanten. We werken met Stanley/Stella vanwege de garantie die zij hebben voor het verantwoord produceren van kleding met organische en gerecyclede materialen. Alle Stanley/Stella fabrieken zijn GOTS-gecertificeerd en worden streng gecontroleerd door de Fair Wear Foundation. Wij zijn ook leverancier van andere bekende merken als Fruit of the Loom, Gildan, B&C en meer. 

Onze Druktechnieken

Zeefdruk

Per uur kunnen we tot wel 500 t-shirts en andere producten bedrukken. Dit doen we met onze industriële zeefdruk van MHM. Zeefdruk is een duurzame methode en ideaal voor grote aantallen. Wil je weten wat dit voor jou kan betekenen? Laat het ons weten via het formulier hieronder.

Borduren

Wil je je ontwerp daadwerkelijk voelen? Laat deze borduren op een pet, t-shirt, hoodie of welk product je maar bedenkt. Dit kan zowel in 3D als flat met onze borduurmachine. Wil je meer weten over geborduurde prints? Neem contact met ons op via het formulier hieronder.

Direct To Garment (DTG)

Voor ontwerpen met een hoge resolutie adviseren we Direct To Garment (DTG) prints. Hiermee printen we je design rechtstreeks op het textiel, waarbij zelfs de kleinste details zichtbaar worden. Wil je ook haarscherpe ontwerpen ontvangen? Laat het ons weten via het formulier hieronder.

UV Printen

Heb je wilde ideeën om te laten printen? Met onze UV printer kunnen we op vrijwel alle materialen bedrukken. Van telefoonhoesjes tot bidons en van aanstekers tot sleutelhangers. Ideaal voor al je merchandise! Bedenk het en we drukken het. Informeer naar de mogelijkheden onderaan deze pagina.

Custom Made Kleding

Broeit het idee al langer om je eigen kledinglijn op te zetten? We helpen je graag met het realiseren van jouw droom. Personaliseer je kleding bij Fansupply met behulp van verschillende drukmethodes. Naast kledingopdruk is het ook mogelijk om het was- en neklabel geheel naar wens te personaliseren. Produceren doen we in onze eigen productiehal en voor grotere aantallen wijken we uit naar onze fabriek in Pakistan. Geen aanvraag is ons te gek!

Lever al je ontwerpen aan en we helpen je met het ontwikkelen van je complete lijn. Omdat we full-service zijn, bieden we naast het printen van al je producten ook aanvullende services aan. Denk daarbij aan het bouwen van je webshop, order fulfillment en online marketing. Jouw zorg in onze handen. 

Founder image

Vragen of interesse om met ons samen te werken? Stuur ons een bericht!