Veelgestelde vragen

Je kan tijdens het bestelproces altijd je bestelling wijzigen. Dit doe je door naar je winkelwagentje te gaan. Zodra een bestelling is geplaatst is het niet meer mogelijk om het te wijzigen.

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst gaan we zo snel mogelijk aan de slag om jouw bestelling te produceren. In de meeste gevallen duurt dit niet meer dan 7 werkdagen. Je ontvangt van ons een email met je track & trace code zodra wij je bestelling versturen.

Is je bestelling beschadigd, neem dan contact met ons op door een email te sturen naar support@fansupply.com of vul ons contactformulier in. Voeg wat foto's van het beschadigde product samen met je ordernummer en onze klantenservice zal dit verder oplossen. Let wel op, alle beschadigde bestellingen dienen binnen 14 dagen na levering bij ons gemeld te worden om in behandeling te worden genomen.

Zodra je bestelling bij ons binnenkomt gaan we zo snel mogelijk aan de slag om het te produceren. Alles wordt dus speciaal voor jou met de hand bedrukt. In de meeste gevallen kunnen wij een bestelling binnen 3 tot 7 werkdagen produceren en versturen. Zodra je bestelling is verzonden ontvang je van ons een track & trace code.
Om je bestelling te volgen ontvang je van ons een PostNL track & trace code. Deze code vul je in op de PostNL website of de mobiele app.
Helaas is het niet mogelijk om een bestelling bij ons af te halen. Alle bestellingen worden verzonden via pakketpost met een track & trace code.
De verzendkosten voor een bestelling bij ons zijn €6,50 voor Nederland. Uiteraard ontvang je van ons een track & trace code om je bestelling te volgen.

Betalen bij ons is mogelijk met iDEAL, Bancontact en PayPal.

Je kunt een product bij ons retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. De producten moeten wel ongebruikt en on originele staat zijn. Om je bestelling terug te sturen download dit retourformulier. Het retourformulier kan je ook invullen op je computer en vervolgens uitprinten. Vul het formulier volledig in en voeg het toe in je pakketje.

Let wel op, de retourkosten zijn voor eigen rekening.

Elk artikel die je bij Fansupply bestelt wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Hiermee onderscheiden wij ons van andere webshops, dus geruilde producten kunnen wij niet zomaar opnieuw aanbieden. Toch vinden wij het belangrijk dat je tevreden bent met je bestelling, en daarom kun je binnen 14 dagen je bestelling retourneren en het aankoopbedrag terugkrijgen. Vervolgens kun je een nieuwe bestelling plaatsen in de juiste maat.


Om je bestelling terug te sturen download dit retourformulier. Het retourformulier kan je ook invullen op je computer en vervolgens uitprinten. Vul het formulier volledig in en voeg het toe in je pakketje. Let wel op, de retourkosten zijn voor eigen rekening